FXPrimus Bonus

rinci

calo fxprimus
URL ramatloka http://www.FXPrimus.com
diadegkeun 1999
Tipe rojongan Rojongan telepon, email Rojongan, Live Chat Rojongan
Deposit 1st minimum $100
tambahan 30% dagang Bonus!
ngungkit 1:1000
Demo Akun bébas Buka Demo
diatur nuhun
Padagang AS Nu meunang teu
mobile Trading nuhun
tablet Trading nuhun
Gemblengna Score 96/100

Pariksa Out kami panganyarna FXPrimus Bonus 2018!

Kami reueus nampilkeun ka anjeun urang review FXPrimus Bonus. Kami geus rengse pagawean teuas dina méré hiji analisa hiji calo nu urang ngarasa merits perhatian Anjeun. Simkuring miharep yén informasi kami nyadiakeun baris mantuan anjeun mutuskeun lamun FXPrimus teh calo katuhu pikeun anjeun.

fxprimus-no-deposit-bonus

FXPrimus Ihtisar Company

FXPrimus geus jadi dipikawanoh pikeun ngalamar salah sahiji lingkungan dagang paling aman online di industri. Padagang teu ngan assured yen dana disebut aman tapi ogé bisa ngarasakeun ngungkit fléksibel ogé nyebar low. FXPrimus geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) tur geus didaptarkeun ku sadayana régulator di EU pikeun mastikeun yén maranéhna nuturkeun lila industri pangalusna.

 

Émbaran FXPrimus Rojongan Palanggan

rojongan customer is sadia dina rupa-rupa basa, kaasup basa Indonésia, Vietnam, Malaysia, Mandarin sarta Spanyol. Anjeun tiasa avail pangrojong ngaliwatan live obrolan, a helpline telepon nu keur manned 24/7 sarta surélék.

 

Émbaran Akun Trading FXPrimus

FXPrimus ukur nawarkeun salah sahiji jenis akun live, nu bisa muka pikeun jadi saeutik salaku $100 deposit minimum. Rekening tiasa gaduh boh ECN Premier atanapi Variable nyebar sarta anjeun diwenangkeun dagangan Micro, Mini jeung ukuran pisan Standar. rekening dagang, kumaha oge, anu dipisahkeun kana Pribadi, Perusahaan tur Joint, dumasar kana éta klien anu dibuka akun.

Aya ogé akun demo sadia nu ngidinan Anjeun pikeun nyieun trades dummy dina kaayaan realistis. Ieu ngidinan Anjeun pikeun latihan kaahlian dagang Anjeun tanpa ngabogaan risiko duit nyata. Rekening demo ngidinan Anjeun pikeun dagangan kalawan nepi ka $50,000 dina dana virtual.

 

Trading Fitur FXPrimus

Dina urutan pikeun mastikeun nu mikaresep waragad dagang paling affordable, FXPrimus ngeusi padagang na nu panghandapna nyebar mungkin. Salaku conto, lamun dagangan nu populér eur / pasangan mata uang Rp, anjeun boga muatan ngan 1.2 pips. Anjeun ditawarkeun ngungkit fléksibel tina nepi ka 1:1000. Scalping na hedging anu diwenangkeun.

Pikeun mantuan Anjeun analisa pasar sarta nyieun kaputusan dagang hadé, anjeun disadiakeun kalawan rupa-rupa sumberdaya atikan, kaasup wawasan dagang poean, webinars, kalénder tina kamajuan ekonomi jeung pulitik upcoming na kalkulator dagang.

 

FXPrimus Software Trading

situs ngagunakeun platform dagang MetaTrader4 populér nu geus sadia pikeun Windows jeung Mac pamaké ogé versi mobile anu bisa anjeun akses ti iPhone Anjeun, Alat iPad jeung Android. Anjeun oge bisa ngagunakeun platform basis web, WebTrader nu ngidinan Anjeun pikeun dagangan tanpa ngabogaan pikeun ngundeur software naon mun komputer.

 

FXPrimus Bonus sistim

Ayeuna, FXPrimus nawarkeun hiji 30% dagang bonus ka para padagang anyar jeung aya dina situs maranéhanana. Kabéh geus maneh mun geus ngadamel deposit minimum USD500 sarta anjeun bisa avail nepi ka USD1,500 duit dagang bébas. The FXPrimus bonus mangrupa matuh ka sarat jeung kaayaan sarta ngan bisa dipaké pikeun ngaronjatkeun potensi posisi net maksimum padagang urang.

promotion sejen anu ayeuna ditawarkeun ka anyar jeung padagang aya teh 100% ganda dinamo, nu nawarkeun hiji 100% kiridit nepi ka $10,000 sarta saloba $4 bonus cashback keur unggal pisan anjeun dagangan.

Simpen

Simpen

mangga buka calo

Leave a Comment

© Copyright 2017. Sadaya hak disimpen. Forex Wilujeng sumping Bonus

Taros Kami | kabijakan privasi | Bantahan | Tentang Kami