Paypal девизен курс брокери

Разбирање на Paypal

Paypal е мрежа за плаќање преку Интернет. Со пристап до вашето салдо преку Интернет, можете да префрлите пари на скоро секого. Исто така, може да се поврзе со кредитни картички и банкарски сметки за подигање пари и депозити.

Поврзување со брокери преку Paypal

Paypal е вреден и многу сакан е-паричник кој се користи во многу трансакции на глобално ниво. Постојат многу достапни брокери на Paypal Forex за поврзување и трговија, но изборот на еден може да биде тежок особено ако тие нудат различни бонуси што можеби ве интересираат.

Ако сè уште сте нови во тргувањето со Forex, ова може да биде огромно. Еве список на корисни совети за разбирање на брокерите.

Разбирање на брокерите во Paypal

Брокерите на Paypal Forex се одговорни за рекламирањето на инвеститорите, давање бонус, и дневно регулирање на правилата во заедницата на девизи. На многу начини, тие имаат слични функции со кој било друг брокер. Единствената разлика е во тоа што тие исто така го прифаќаат Paypal како начин на плаќање. Со Paypal како ваше средство за трансакција, побезбедно и побрзо е да се префрлаат пари напред и назад.

Зошто да изберете брокери на Paypal Forex?

Изборот на ваков брокер има многу придобивки. Еве еден краток, но информативна листа зошто треба да размислите за тоа.

  • Многу брокери, кои користат Paypal, се во компании со добар рејтинг и покажаа дека се достапни на глобално ниво.
  • Одржувањето на сметка на Paypal не само што ви овозможува лесно трансакција со вашиот брокер, можете исто така да користите Paypal за да купувате преку Интернет и лесно да префрлате пари на други луѓе, како што се пријатели, семејство, и деловни партнери.
  • Paypal е познат по тоа што е многу безбеден. Постојат ИТ експерти кои го одржуваат Paypal и тие се погрижија безбедноста на Paypal да остане врвна.
  • Paypal се смета само за еден од многуте начини на плаќање, така да нема да се грижите дали Paypal е ваш единствен избор.
  • Постојат интересни бонуси достапни само за трговци кои користат Paypal.

Избор на вистински брокер за вас

Постојат многу добри брокери пронајдени во Paypal. Примери за високо оценети брокери се Xtrade, XM, и HY пазари на капитал. Ако сакате да пребарувате повеќе, не грижи се. Изборот на брокер нема да биде тешко затоа што има многу за избор.

Еве неколку совети за избор на добар брокер:

  • Проверете дали Paypal е официјално наведен како платежно средство. Ако Paypal не е наведена, можете да го контактирате помошниот персонал на компанијата за информации.
  • Проверете ги прегледите на Интернет за брокерот Forex колку што можете. Откријте зошто луѓето им веруваат на овие брокери и дознајте какви бонуси нудат. Одвојте малку време за да ги прочитате нивните правила и правила за трговија, и проверете ја нивната тековна платформа за тргување.
  • Дали сте моментално корисник на Paypal? Ако така, може да контактирате со тимот за поддршка на клиенти на Paypal и да бидете информирани за финансиските брокери кои го користат овој систем на плаќање. Beе бидете изненадени од тоа колку се пријателски расположени и можеби дури и ќе ви дадат список на брокери за избор.

Paypal е многу пријателски платен систем за плаќање кој ги привлекува луѓето на глобално ниво со својата безбедност, транспарентност, и сигурност. Со поврзување со Paypal, ќе можете да имате деловни трансакции на брз и лесен начин.

брокер инфо Бонус Отвори профил
Регулативата:
Предност: 1:400
демо Сметка: Да
мин на депозити: $100
до $10,00 Бонус Посетете Брокер Прочитај Преглед
Регулативата:
Предност: 1:3000
демо Сметка: Да
мин на депозити: $1
$123 Бонус +100% на секој депозит! Посетете Брокер Прочитај Преглед
Регулативата:
Предност: 1:1000
демо Сметка: Да
мин на депозити: $100
101% На секој депозит Посетете Брокер Прочитај Преглед
Регулативата: ASIC
Предност: 1:500
демо Сметка: Да
мин на депозити: $100
$10 Не бонус Посетете Брокер Прочитај Преглед
Регулативата: FFMS
Предност: 1:1000
демо Сметка: Да
мин на депозити: $1
максимален 250% Посетете Брокер Прочитај Преглед
Регулативата:
Предност: 1:2000
демо Сметка: Да
мин на депозити: $100
100% бонус! Посетете Брокер Прочитај Преглед
Регулативата: CySEC
Предност: 1:888
демо Сметка: Да
мин на депозити: $5
Бонус до $5,000 Посетете Брокер Прочитај Преглед

Copyright © 2017. Сите права се задржани. Forex Добредојдовте бонус

Контактирајте не | Политика за приватност | Општи услови | за нас