Политика за приватност

Може да се откажете од списокот со е-пошта во секое време со кликнување на врската „отпишете се“ на дното на која било е-пошта добиена од ForexWelcomeBonus.com. Можете исто така да ни испратите е-пошта на аdmin[at]ѓorexwelcоmebнаus.коm и побарајте да бидете отстранети од списокот со е-пошта.

Оваа политика за приватност одредува како ForexWelcomeBonus.com ги користи и заштитува сите информации што ги давате на ForexWelcomeBonus.com кога ја користите оваа веб-локација.

ForexWelcomeBonus.com е посветена да обезбеди заштита на вашата приватност. Дали треба да побараме од вас да дадете одредени информации со кои можете да бидете идентификувани кога ја користите оваа веб-локација, тогаш можете да бидете сигурни дека ќе се користи само во согласност со оваа изјава за приватност.

ForexWelcomeBonus.com може да ја менува оваа политика од време на време со ажурирање на оваа страница. You should check this page from time to time to ensure that you are happy with any changes.

What we collect

We may collect the following information:

  • име
  • Email Address

What we do with the information we gather

We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

  • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided.

Security

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorized access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

Линкови до други веб-локации

Нашата веб-страница или промотивен материјал испратен до вас преку е-пошта од ForexWelcomeBonus.com може да содржи линкови до други веб-локации од интерес. Сепак, откако ќе ги искористите овие врски за да ја напуштите нашата страница, треба да забележите дека ние немаме никаква контрола врз таа друга веб-локација. Затоа, не можеме да бидеме одговорни за заштитата и приватноста на какви било информации што ги давате додека ги посетувате таквите страници и таквите страници не се регулирани со оваа изјава за приватност. Треба да бидете претпазливи и да ја погледнете изјавата за приватност што се применува на предметната веб-локација.

Контрола на вашите лични податоци

Може да изберете да го ограничите собирањето или користењето на вашите лични податоци на следниве начини:

do not submit your personal information to us such as your email address whenever you are asked to fill in a form on the website.

if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by using the unsubscribe link included in any email that you receive from ForexWelcomeBonus.com

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.

You may request details of personal information which we hold about you under the Data Protection Act 1998. If you would like a copy of the information held on you please write to admin[at]ForexWelcomeBonus.com

Copyright © 2017. Сите права се задржани. Forex Добредојдовте бонус

Контактирајте не | Политика за приватност | Општи услови | за нас