Malaysia Forex Brokers

A keni menduar ndonjëherë të eksploroni ndërmjetës të tjerë Forex përveç vendeve kryesore të tregtisë financiare në botë? Mirë, Malajzia nuk është shumë mbrapa në garë.

Malajzia është e njohur për burimet e saj të pasura natyrore, dhe vendi ishte në gjendje ta shfrytëzonte atë për të reformuar mjedisin e tij të biznesit dhe sipërmarrjes. Tani konsiderohet të jetë ekonomia e tretë më e madhe në Azinë Juglindore, kryesisht sepse i përmbahet reputacionit të saj si një nga prodhuesit më të mëdhenj të naftës në kontinent. Shërbimet e saj Forex janë pjesë dhe parcelë e rritjes së saj të përgjithshme si ekonomi.

Gjërat që duhet të dini për tregtinë Forex Malajziane

Tregtimi i Forex në Malajzi nuk pati një fillim të lavdishëm. Në fakt, tregtia e Forex në Malajzi ishte mjaft sinonim i lojërave të fatit. Përreth 5 vite më parë, shumë nga qytetarët e saj u dënuan me burg, jo për shkak të pandershmërisë në menaxhimin financiar, por thjesht sepse tregtia ishte e paligjshme në vend.

Atëherë, nuk kishte shumë tregtarë të licencuar dhe të autorizuar, kryesisht sepse shumica e popullsisë janë myslimanë. Sipas ligjit islamik, tregtia në tregje të tilla do të ishte në kundërshtim me parimet e tyre. Dhe megjithëse ata nuk kanë të drejtë të manipulojnë vendimet e qeverisë, ata kanë shprehur mosmiratimin e tyre të fortë për këtë çështje.

Për shkak të ndikimit të globalizimit, Malajzia është bërë më e butë ndaj tregtisë së Forex, dhe tani, ata janë disa hapa më afër për t'u bërë një ekonomi tigri.

Përmbledhje e Botës Malajziane Forex

Malajzia ndjek qasjet dhe metodat e Administratës së Shkëmbimeve të Jashtme (Shëmtuar). Masat dhe strategjitë e kryera nga FEA ishin përgjegjëse për shtyrjen e ekonomisë malajziane në një treg Forex më globalisht konkurrues. Të gjithë ndërmjetësit financiarë në Malajzi janë pjesë e FEA. Këtu janë disa nga agjentët kryesorë Forex për Malajzinë:

komisioner Info shpërblim Llogaria e hapur
rregullim:
levave: 1:400
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $100
deri në $10,00 shpërblim Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim:
levave: 1:3000
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $1
$123 shpërblim +100% në çdo depozitë! Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim:
levave: 1:1000
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $100
101% Në çdo depozitim Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim: ASIC
levave: 1:500
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $100
$10 No Depozitave Bonus Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim: FFMS
levave: 1:1000
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $1
maksimal 250% Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim:
levave: 1:2000
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $100
100% depozitave Bonus! Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim: CySEC
levave: 1:888
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $5
Depozitave Bonus deri në $5,000 Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim

Këta ndërmjetës janë licencuar nga Banka Negara.

Roli i Bankës Negara në Sferën Malajziane të Forex

Bank Negara është një emër tjetër për Bankën Kombëtare Malajziane. Qëllimi i tij kryesor është të katapultojë Malajzinë në sallën e vendeve të zhvilluara të njohura nga 2020. Por në mënyrë që të arrihet kjo, së pari duhet të sigurojë një politikë transparente pune për ndërmjetësit e Forex në të gjithë botën dhe të mbikëqyrë tregtarët në vend. Këtu është një përmbledhje e roleve dhe objektivave të tyre në rritjen e rritjes së ekonomisë malajziane.

  1. Autorizon dhe siguron licencë zyrtare për ndërmjetësit
  2. Siguron sigurinë e informacionit personal dhe të parave të tregtarëve dhe investitorëve Malajzian
  3. Trajton 50 ndërmjetës të regjistruar në vend
  4. Merret me ankesa nga ndërmjetësit ose ndonjë shërbim tjetër financiar që janë të përfshirë në tregun e huaj

A është e paligjshme të tregtosh Forex në Malajzi Në fund të fundit?

Meqenëse ligji më në fund i ka lejuar Malajzianët të kryejnë shërbime tregtare dhe financiare, nuk është më e paligjshme të tregtohet në Malajzi. Duke marrë parasysh faktin që Malajzia është ende një vend në zhvillim, shumë qytetarë të saj, megjithatë, nuk janë mjaft të njohur dhe të pasur për të shpenzuar para në tregtinë e Forex. Por Malajzia tani i lejon njerëzit e saj të hapin llogari të përbashkëta në të cilat ata mund të tregtojnë paratë e tyre së bashku. Mund të japë më shumë fitim në krahasim me llogaritë individuale sepse mund të sigurojë një kapital më të madh për të investuar në planin afatgjatë.

Nëse planifikoni të regjistroheni me një nga ndërmjetësit e Malaysia Forex, ju gjithashtu do të jeni në gjendje të ndihmonit ekonominë e tyre të rritet dhe të arrijë vendet kryesore të tregtisë së Forex.

 

Copyright © 2017. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Forex Welcome Bonus

Na kontaktoni | Politika e privatësisë | mohim | Rreth nesh