Spanjisht Forex Brokers

A Must-Know për tregtarët Forex në Spanjë

Forex tregtare Tregu sot është i përshtatshëm për arsye të ndryshme. Mënyra më e thjeshtë është të tregtisë nëpërmjet internetit. Përveç nga të qenit në dispozicion të pothuajse të gjithë, Interneti është i besueshëm. gjithashtu, përdorimi i telefonave celularë sot e bëri atë më të përshtatshëm për tregtarët Forex të tregtisë në internet në të gjithë botën.

Edhe pse Internet hapi rrugën për tregtimin e të gjithë botën, një tregtar nuk duhet të dal faktorë të tjerë që mund të ndikojnë në aktivitetet tregtare. Një tregtar duhet të marrë parasysh se çdo vend ka ligjin e vet në lidhje me Forex tregtare në treg. Në një vend ku tregtimit është e ndaluar, një ndërmjetësi banor nuk është e lejuar për të tregtuar edhe në qoftë se ai ose ajo është nga një vend ku Forex tregtare është e lejuar.

Fakti më i rëndësishëm që një tregtar duhet të dini në lidhje me Forex tregtare në një vend është Rregullorja e Forex tregtare. Trading Forex tregut është ose përgjegjësi e një institucioni të përgjithshëm në një vend apo një institucion i pavarur Forex caktuar nga qeveria dhe është përgjegjës vetëm për transaksionet Forex tregtare.

Rregulloret Trading financiare në Spanjë

Në Spanjë, një institucion i përgjithshëm është përgjegjës për aktivitetet tregtare financiare në vend. Trading Forex tregut është e rregulluar me Comision Nacional del Mercado de Valores ose zakonisht i njohur me shkurtesën CNMV. Ministria spanjolle e Ekonomisë dhe Financave rishikon punën e CNMV dhe ka autoritetin për të ndërhyrë në punën e CNMV s. CNMV u krijua në 1988 me qëllim mbikëqyrjen e tërë e aktiviteteve të Forex Trading tregu, duke përfshirë edhe transaksionet financiare të investitorëve dhe njerëzve të thjeshtë. Duhet Forex tregtarët e tregut të hasni ndonjë problem, CNMV është institucioni i gatshëm për të trajtuar probleme të tilla. CNMV është gjithashtu përgjegjës për monitorimin e aktiviteteve të ndërmjetësit '. megjithatë, me Spain qenë një anëtar i Bashkimit Evropian, rregullat dhe rregulloret CNMV ndjekin standardet e Bashkimit Evropian.

CNMV, duke qenë një institucion qeveritar, kontrollon veprimtaritë ndërmjetësit 'tregut. gjithashtu, ajo zgjidh mosmarrëveshjet midis ndërmjetësit apo konsumatorët. Çështjet CNMV licencojë për ndërmjetësit Forex spanjolle dhe të shohim në atë se ata veprojnë në përputhje me ligjet ekzistuese të Spanjës dhe rregulloreve ndërkombëtare Forex tregtare të tregut. CNMV është gjithashtu përgjegjës për lëshimin dënime me ato që gjenden shkelje të ligjeve financiare spanjolle.

Si për të gjetur një të mirë Forex Brokers Në Spanjë?

Bojskautizëm për spanjolle Forex brokerat nuk është se e vështirë. Nuk janë faqet e internetit në dispozicion, ku mund të zgjidhni nga shumë agjentët e listuara. megjithatë, ka edhe gjëra të marrin në konsideratë në bojskautizëm për një ndërmjetësi Forex. Për të siguruar legjitimitetin e ndërmjetësit, duhet të zgjedhin për të verifikuar tijat apo licencën e saj të lëshuar nga CNMV. Licencat e ndërmjetësit të ligjshme duhet të jetë gjithmonë në dispozicion sipas kërkesës. Përvoja profesionale e ndërmjetësit duhet të merren parasysh. Ndërmjetësi duhet të jetë në gjendje të merren me tregtarët me përvojë, ose me ata që janë të reja në fushën e Forex tregtare në treg. Njerëzit duhet gjithashtu të marrin në konsideratë ndërmjetësit që ofrojnë stimuj të mira të tilla si bonuse.

Trading me spanjollë Forex brokerat është pothuajse gjithmonë me vlerë të përpjekje. Në Spanjë, nuk është gjithmonë një mundësi e madhe në pasuar në tregtare Forex tregut.

komisioner Info shpërblim Llogaria e hapur
rregullim:
levave: 1:400
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $100
deri në $10,00 shpërblim Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim:
levave: 1:3000
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $1
$123 shpërblim +100% në çdo depozitë! Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim:
levave: 1:1000
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $100
101% Në çdo depozitim Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim: ASIC
levave: 1:500
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $100
$10 No Depozitave Bonus Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim: FFMS
levave: 1:1000
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $1
maksimal 250% Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim:
levave: 1:2000
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $100
100% depozitave Bonus! Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim
rregullim: CySEC
levave: 1:888
Llogaria Demo: po
Min Depozitë: $5
Depozitave Bonus deri në $5,000 Vizitoni Broker Lexoni shqyrtim

Copyright © 2017. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Forex Welcome Bonus

Na kontaktoni | Politika e privatësisë | mohim | Rreth nesh